Inspiration til indretning af din varebil

Hos Als Bilindretning, har vi gennem årene indrettet flere hundrede varebiler, der findes ingen standard og hver bil bygges præcis efter de ønsker og behov du har. Vi er Sortimo Pro Partner, et gennemtestet og sikkert inventar, som holder til mange års arbejde. Skifter du varebil senere kan vi også bygge dit inventar over i den nye bil.
Det er vigtigt at løsningen er optimal og dækker dine behov, da det er din arbejdsplads i mange timer fremover.
Kom forbi og få en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Kassevogn med bagdøre

Indretningen giver adgang både fra sidedøren og bagdøren, der er utallige løsningsmuligheder og indretningen udføres så den er optimal til dit behov. Kontakt os og lad os hjælpe dig videre.

Indretning bag venstre skydedør

Gør din hverdag mere effektiv og vælg en kassevogn hvor der er i skydedør i venstre side. Du sparer mange skridt rundt om bilen, ved at have det nødvendige værktøj og de mest anvendt reservedele lige ved hånden. Naturligvis fleksibel løsning, der dækker dine behov.

Indretning af mindre varevogn

Kør trygt og sikkert afsted, efter montering af inventar er en ekstra sikkerhed for dig som dagligt bruger din varevogn til mindre service og reparations opgaver. Med en professionel indretning kan du trygt lave en hård opbremsning uden at noget kommer flyende fra varerummet. Din sikkerhed i en travl hverdag.

Kompakt indretning

Kræver dine opgaver i hverdagen at du har komplet værksted og varelager til rådighed, så er den kompakte indretning lige til dit behov. Opgaverne løses ved første besøg hurtigt og effektivt fordi du har styr på både værktøj og reservedele.

Værksted under bagklappen

Få et ergonomisk værksted under bagklappen. Indretning i den rigtige højde med skruestik og plads til alt det mest nødvendige, sparer mange ind og udstigninger. Indrettet med godt arbejdslys og 230 volt stik så er du godt kørende sommer og vinter – dag og nat.

Udtræk giver let overblik

Har du behov for et hurtigt overblik og let adgang til dine remedier, skræddersyet og tilpasset din bil? Via dialog finder vi sammen en opbygning som giver dig et effektivt arbejdsredskab til alle dine opgaver.

Elpakke få 230 volt i bilen

Bliv fuldt mobil med din egen strømforsyning, vi bygger sikre forsyningskilder lige efter de behov du har om det er forsyning til PC eller den store vinkel sliber. Alle el pakker bygges uden at gå på promis med sikkerheden.

Rullende kontor

Løser du alle opgaver på stedet, så kan vi opdele din varebil, så du fra kabinen har adgang til “kontoret” og bagerst i bilen har komplet værksted eller andet udstyr. Vi har erfaring med opbygning af varebiler til kloak inspektion og løser også din opgave, så du kan tage dig af dagens opgaver.

WORKMO

Download vores Sortimo Workmo katalog.
Kombinationsmulighederne er uendelige, lad os rådgive dig til den bedste løsning til dine opgaver.

Ideer til indretning – Kassevogn

Se indretningsmuligheder og lad dig inspirere, tryk på billedet og se det hele i større udgave. Kontakt evt. Hans på 74472550 for nærmere snak om dine ønsker.

Ideer til indretning – mindre varevogn

Selv i mindre varevogne er det muligt at lave en praktisk indretning, se billederne og få inspiration til indretning af din varevogn. Hans træffes som altid på 74472550

Udvid dit vogntog – indretning i trailer

Kræver dine opgaver ekstra plads eller ønsker du en fleksibel løsning hvor du har det rullende værksted eller dit demo udstyr hægtet på krogen, så laver vi en løsning lige efter dine behov.